Workshop: zet jezelf op 1!

10 januari 2019, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek A'veen Stadsplein

Kosten: deelname is gratis, wel van tevoren aanmelden

Leer hoe jezelf op één zetten jou gaat helpen nooit meer gestrest te zijn. Kom op 10 januari naar de workshop “Van stress naar succes!”

Vind jij het moeilijk om “nee” te zeggen? Bungelen jouw eigen wensen altijd onderaan je to-do lijst? Maureen Vogel en Tammy Maduro van Zet jezelf op 1! helpen je om zelf de touwtjes in handen te nemen en de hoofdrol te spelen in je eigen leven. Zo word je weer die leuke, energieke en sexy persoon die je écht bent. Maureen Vogel is coach en Tammy Maduro is Medisch Antropologe.

Tijdens de workshop wordt er een stuk theorie besproken over hoe onze cultuur ‘voor jezelf kiezen’ lastig maakt. Drukte en stress als statussymbool hinderen ons in het kiezen voor onszelf. Doormiddel van korte opdrachten en oefeningen krijgen de deelnemers inzicht in hun gedrag, gewoonten en overtuigingen en leren ze hoe het ook anders kan. Hoe ze moe, prikkelbaar en gehaast zijn achter zich kunnen laten door henzelf op één te zetten. Het is een plicht om goed voor jezelf te zorgen en de workshop biedt inzichten in hoe je dit doet zonder anderen daarbij tekort te doen.

De workshop is erg populair. Velen gingen je voor en kregen vleugels dankzij de tips uit de workshop die thuis direct toe te passen zijn!

Andere activiteiten > Agenda volwassenen (uitgelicht)