Walk & Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

28 februari 2019, van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Amstelveen Stadsplein

Kosten: Toegang gratis

Ontmoet inspirerende mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en help elkaar door ervaringen uit te wisselen.

Maandelijks staat Walk & Talk in het teken van een ander onderwerp dat je kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Je krijgt tips en we gaan met elkaar in gesprek. Het belangrijkste deel van de Walk & Talk is de koffiepauze waarin ruim de gelegenheid is om met elkaar te netwerken en tips, contacten en ervaringen uit te wisselen.

Je leert nieuwe mensen kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De bijeenkomsten vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:30 tot 12:30 in de bibliotheek aan het Stadsplein.

Meld je aan via a.furnee@debibliotheekamstelland.nl of kom gewoon gezellig langs!