Walk & Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

31 januari 2019, van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Amstelveen Stadsplein

Kosten: Toegang gratis

Ontmoet inspirerende mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en help elkaar door ervaringen uit te wisselen.

Maandelijks staat Walk & Talk in het teken van een ander onderwerp dat je kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Je krijgt tips en we gaan met elkaar in gesprek. Het belangrijkste deel van de Walk & Talk is de koffiepauze waarin ruim de gelegenheid is om met elkaar te netwerken en tips, contacten en ervaringen uit te wisselen. 

Vandaag komen lifecoaches Yolanda Janssen en Esther Saelman  een presentatie houden over stress bij werkzoekenden.Er zijn diverse situaties die stress kunnen opleveren wanneer je op zoek bent naar werk.

Denk hierbij aan: een sollicitatiegesprek; jezelf presenteren, omgaan met afwijzing, het contact met het UWV, je familie en vrienden die herhaaldelijk vragen of je al een baan hebt. Zo heb je zelf vast nog wel meer voorbeelden. Sta jij weleens stil bij hoe je omgaat met dergelijke situaties?

In deze interactieve presentatie nemen lifecoaches Yolanda Janssen & Ester Saelman je mee in de gedachtewereld van de werkzoekende en de invloed die je zelf op je gedachten kunt uitoefenen. Kortom, we gaan aan de slag met de kracht van de gedachte!

Een boeiende presentatie en de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen die jou op weg helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De bijeenkomsten vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:30 tot 12:30 in de bibliotheek aan het Stadsplein.

Meld je aan via a.furnee@debibliotheekamstelland.nl of kom gewoon gezellig langs!