Walk & Talk - Een wending in je carrière?

25 oktober 2018, van 10:30 tot 12:30 | Stadsplein Amstelveen

Kosten: Toegang gratis

Dé koffiepauze voor werkzoekenden. Iedere maand op een vaste tijd kun je in een inspirerende omgeving andere werkzoekenden ontmoeten.

Tijdens deze Walk&Talk komt Rose-Marie Lucas van Rooskleurig Coaching vertellen wat je als 45plusser kan ondernemen om een nieuwe weg in te slaan voor je carrière. Wat zijn jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt? In welke sectoren is nog wel werk te vinden? Wat zijn de mogelijkheden om je bij te scholen? Hoe laat je in je cv zien dat je een andere weg in wilt slaan, en hoe motiveer je dat in je sollicitatiebrief?

Daarna is er ruim de gelegenheid om met elkaar te netwerken, tips, contacten en ervaringen uit te wisselen met koffie en thee.

Walk & Talk is geen workshop. Ook geen lezing. Daarom is het belangrijkste deel de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past.

De bijeenkomsten vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:30 tot 12:30 in de bibliotheek aan het Stadsplein. Aanmelden is niet nodig maar kan wel, via a.furnee@debibliotheekamstelland.nl 

Meer activiteiten > Agenda (werk)