Start literaire leesclub in Amstelveen

31 januari 2019, van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Amstelveen

Boeken bieden stof tot nadenken en het is verrijkend om je bevindingen in een leesclub te delen en te bespreken.

Lijkt het jou leuk om met andere liefhebbers van literatuur het gesprek over boeken aan te gaan? Kom dan op donderdagochtend 31 januari naar de informatieve oprichtingsbijeenkomst van de nieuwe leesclub in Amstelveen. Deze nieuwe literaire leesclub wordt opgericht op initiatief van Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Senia werkt hierbij samen met de Bibliotheek Amstelveen en het doel is de leeservaringen voor mensen te verrijken. Je leest meer in een leesclub, vaak ook uit een breder repertoire, en de bespreking van de boeken is leerzaam en verfrissend.

Het idee van een Senia-leesclub is dat je in groepen van 6-8 mensen elke 5 à 6 weken bij elkaar komt, om een boek te bespreken aan de hand van discussievragen, opgesteld door deskundigen. Op donderdag 31 januari is er een bijeenkomst hier in de bibliotheek waarin een medewerker van Senia informatie geeft over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en nadere kennismaking met andere belangstellenden, kun je ervoor kiezen om mee te doen.

Meld je aan voor de bijeenkomst via jetty.vanderveen@senia.nl of bel de bibliotheek op 020-641426
Mocht je verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, kun je dit melden bij info@senia.nl, dan word je op de hoogte gehouden.
Meer informatie over de week van de leesclub