Loopbaancoach Rose-Marie Lucas

21 september 2019, van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Amstelveen Stadsplein

Sparren over jouw carrière met een loopbaancoach

Heb je altijd al eens met een loopbaancoach willen sparren over het verloop van je carrière? Dit is je kans! NOLOC gecertificeerd loopbaancoach Rose-Marie Lucas maakt tijdens de ‘week van de loopbaan’ een rondje langs drie Bibliotheekvestigingen en voert daar gratis adviesgesprekken.

Je kunt bij Rose-Marie terecht als je wilt praten over je huidige baan en hoe je daarin het beste uit jezelf kunt halen. Of bijvoorbeeld als je bent vastgelopen in je werk en droomt over een carrière switch, maar er nog niet helemaal achter bent wat er het beste bij jou past. Of misschien kun jij jouw talenten wel kwijt bij je huidige werkgever maar heb je net een iets andere rol nodig zodat je beter uit de verf komt. Deze en vele andere onderwerpen kun je bespreken met een loopbaancoach en een gesprek met Rose-Marie is een mooie kans om te onderzoeken of deze vorm van coaching iets voor jou is.

Kom langs en begin na dit gesprek al met een paar waardevolle nieuwe inzichten aan je volgende werkdag.

Bekijk hieronder wanneer Rose-Marie bij jou in de buurt is en meld je aan voor het gratis adviesgesprek via:
info@rooskleurigcoaching.nl

Programma Loopbaancoach Rose-Marie Lucas:
DI 17 SEPT 14.00-17.00 AALSMEER
WO 18 SEPT 14.00-17.00 UITHOORN