De Broekriem: Wie ben ik? sessie 2

14 augustus 2019, van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Amstelveen Stadplein

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze tweede bijeenkomst ga je op een rijtje zetten waar je goed in bent en in wat voor soort functies je deze talenten in kunt zetten.

Wat kan ik en wat doe ik het liefst?

De Broekriem is een bijeenkomst waar je andere werkzoekenden kunt ontmoeten. Samen gaan jullie aan de slag met een onderwerp dat bijdraagt aan hoe je jezelf positioneert op de arbeidsmarkt. 

Deze zomer besteden we tijdens twee bijeenkomsten extra tijd aan het vinden van jouw droombaan! Je gaat samen met de andere deelnemers op zoek naar jullie drijfveren. Welke onderwerpen maken jou enthousiast? Waar ben je nu al goed in? Waar zou je je verder in willen ontwikkelen en hoe kun je jouw kwaliteiten inzetten op de arbeidsmarkt?

Op woensdag 14 augustus is de tweede bijeenkomst en ga je op een rijtje zetten waar je goed in bent en in wat voor soort functies je deze talenten in kunt zetten. Kun je met jouw achtergrond al ergens beginnen of heb je misschien eerst nog een extra opleiding nodig? Wissel ervaringen uit met andere werkzoekenden op dit gebied en kom na deze dag weer een stukje dichter bij jouw ideale baan!

Deelname is geheel gratis en je kunt je aanmelden bij Anton Furnée: via info@debibliotheekamstelland.nl of telefonisch op 020-6414126.

Bijeenkomst 1: Mijn kennis en interessegebieden benoemen vond plaats op:
WO 10 JULI  BIBLIOTHEEK A’VEEN STADSPLEIN


De bijeenkomsten zijn ook los van elkaar te bezoeken.