De Broekriem: Wie ben ik? sessie 1

10 juli 2019, van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Amstelveen Stadplein

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de eerste sessie (de 2e is 14 augustus) van deze inspirerende netwerkbijeenkomst ga je op een rijtje zetten welke kennis je nu al hebt en hoe je deze zou kunnen uitbreiden.

Mijn kennis en interessegebieden benoemen

De Broekriem is een bijeenkomst waar je andere werkzoekenden kunt ontmoeten. Samen gaan jullie aan de slag met een onderwerp dat bijdraagt aan hoe je jezelf positioneert op de arbeidsmarkt.

Deze zomer besteden we tijdens twee bijeenkomsten extra tijd aan het vinden van jouw droombaan! Je gaat samen met de andere deelnemers op zoek naar jullie drijfveren. Welke onderwerpen maken jou enthousiast? Waar ben je nu al goed in? Waar zou je je verder in willen ontwikkelen en hoe kun je jouw kwaliteiten inzetten op de arbeidsmarkt?

In de eerste bijeenkomst ga je op een rijtje zetten welke kennis je nu al hebt hoe je deze zou kunnen uitbreiden. Of misschien wil je de focus de komende tijd op iets heel anders richten. Van welke onderwerpen of werkzaamheden krijg jij energie en hoe komt het dat je daar energie van krijgt?  

Naast het verkennen van jouw mogelijkheden is het ook heel interessant om te luisteren naar wat anderen bezighoudt. Wie weet loop je op deze manier tegen verrassende nieuwe onderwerpen aan die aansluiten op jou interessegebieden. 

Kortom de Broekriem is er deze zomer voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en willen onderzoeken welke banen er het beste op hun kennis en interessegebieden aansluiten. 

Deelname is geheel gratis en je kunt je aanmelden bij Anton Furnée: via info@debibliotheekamstelland.nl of telefonisch op 020-6414126.

Bijeenkomst 2: Wat kan ik en wat doe ik het liefst vindt plaats op:
WO 14 AUG  BIBLIOTHEEK A’VEEN STADSPLEIN
10.30 - 12.30 uur. 

Je kunt de bijeenkomsten ook los van elkaar bezoeken.