Senia luisterkringbijeenkomst: Klassieke muziek

20 maart 2019, van 10:30 tot 12:00 | Uithoorn

Kosten: Toegang gratis

Houdt u van klassieke muziek, en wilt u samen met andere muziekliefhebbers naar muziek luisteren, en er over leren? Kom dan naar de informatiebijeenkomst voor de oprichting van een luistergroep klassieke muziek van Senia.

Senia richt in het hele land luistergroepen op voor mensen die van klassieke muziek houden. De 7 à 8 deelnemers bespreken om de 6 weken een muziekstuk met behulp van een muziek-luisterwijzer, opgesteld door deskundigen. Hierin staan allerlei luistertips en achtergrondinformatie over het muziekstuk.

Dat doen ze aan de hand van cd’s en luisterfragmenten op internet. Het gaat om verschillende stukken, zoals de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach, Mozarts’ opera Le Nozze, maar ook het spetterende An American in Paris van Gershwin en de Fantastique van Berlioz.

U bent als belangstellende welkom op woensdag 20 maart vanaf 11:00 uur in de Bibliotheek Uithoorn, Dorpsstraat 43. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. U kunt zicht aanmelden via e-mail jetty.vanderveen@xs4all.nl of Anton Furnee a.furnee@debibliotheekamstelland.nl op telefoonnummer: 0297-564925.