Workshop: Spoken Word (poëzie) GEANNULEERD

1 februari 2019, van 15:30 tot 17:30 | Bibliotheek A'veen Stadsplein

Kosten: €6,- (leden) | €12,- (niet leden)

Durf jij jouw creaties te laten horen in de Poëzieweek 2019? Bij Spoken Word draait het allemaal om de kunst van het dichten. Heb lef en leer je uitdrukken op papier én op het podium.

Spoken word laat zich het best vertalen als poëzie. Bij Spoken Word draait het dus allemaal om de kunst van het dichten.

Vandaag leer je naast het schrijven ook de kunst van het voordragen van dat wat je geschreven hebt.  Je put uit je eigen inspiratie. Je krijgt tips en trucs om jouw persoonlijke verhaal op aantrekkelijke wijze op papier te krijgen en ook voor te dragen. Leer anticiperen, gebruik je creativiteit, heb lef en leer je uitdrukken op papier én podium.

Zo wordt iets ogenschijnlijks ouderwets en stoffigs opeens heel dynamisch en boeiend om de te doen én om naar te luisteren en kijken.

Over de artiest

Onder zijn artiestennaam L-Deep staat Luan wekelijks op het podium met zijn Spoken Word uitingen.

L-Deep is in 2012 begonnen met spoken word/poetry slam. De Albanese Amsterdammer uit De Baarsjes maakte daarvoor vooral naam als battlerapper bij het platform 'Punchout Battles'. Sinds L-Deep entree maakte in de poëziewereld stond hij al op vele podia in Nederland. Denk aan Mensen Zeggen Dingen, Woorden Worden Zinnen, Paginagroots & Poetry International.

L-Deep was in september 2015 huisdichter bij het programma CritiX op FunX. L-Deep was tijdens het EK 2016 op de NOS te zien als analist van de wedstrijden van Albanië, waarna hij de avonden afsloot met een spoken word-stuk. Hij staat vooral bekend om zijn woordspelingen en gevoel voor improvisatie en is tegenwoordig host van Mensen Zeggen Dingen in Paradiso.   

Kijk hier: Luan bij de NOS                        

Leeftijd: 12-15 jaar