Maak je eigen Bibbervoertuig | 8-10 jr. UITVERKOCHT

25 oktober 2019, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Amstelveen Stadsplein

Kosten: € 5,00 + €2,75 materiaalkosten (leden) €10,00 + €2,75 materiaalkosten (niet-leden)

Wordt het een bibberbrommer, of een bibberbus?

Wist je dat je van heel veel huis, tuin en keukenspullen een robot kan maken? Met een elektrisch circuit en een creatief brein maak je een eigen bibbervoertuig en race je zo de Bibliotheek uit.

Tijdens deze workshop maken de kinderen een robotje. Het robotje is opgebouwd uit een basis waarop een motor en batterij bevestigd zijn. Als het elektrisch circuit gesloten is draait de motor, waardoor het geheel, de robot dus, zal voortbewegen. Wie bouwt de snelste….

Iedereen mag zijn eigen bibbervoertuig natuurlijk mee naar huis nemen.

Leeftijd: 8-10 jaar

LET OP: de leeftijdscategorie die staat aangegeven is de minimale leeftijd voor deze workshop. Deze workshop is helaas niet geschikt voor jongere kinderen. Een andere leuke workshop uitkiezen? Bezoek de Maakplaats pagina voor een overzicht van alle workshops voor verschillende leeftijdscategorieën.

Deze Maakplaats is inmiddels uitverkocht! Klik hierboven op de Maakplaast pagina link voor een alternatieve workshop.

Wil je korting? Word lid van de Bibliotheek!

• Gratis tot 18 jaar

Dat is snel verdiend! Kom om lid te worden langs tijdens fullservice uren en neem een geldig identiteitsbewijs mee.

• Tickets kopen

Bij de balie kun je ook tickets voor de kortingsprijs aanschaffen.

• Collectie

Met jouw pas mag je alles lenen: prentenboeken, lees- en weetboeken, films, games, e-books, luisterboeken.