Gonnie en Gijsje samen op stap

20 april 2019, van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Amstelveen Stadsplein

Kosten: €6 (leden) €12 (niet-leden)

Geniet van een interactieve theatervoorstelling voor jong en oud.

Gonnie het gansje woont bij de hooiberg. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg en trekt ze de wijde wereld in om ze terug te vinden. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Voorbij de hooiberg ontmoet ze Gijsje die meegaat op avontuur. Een avontuur waarin niets is wat het lijkt. De wereld om hen heen transformeert in een muzikale speeltuin waarin iedereen mee mag spelen.

‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ is een muzikale theatervoorstelling van theatermaakster Katiuscia Principato gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. De liedjes in de voorstelling zijn van Ageeth de Haan. Katiuscia Principato speelde eerder voorstellingen als ‘Knofje’, ‘Ezel en beer’ ‘Geitje” en ‘ssst, de tijger slaapt’ en is naast het theater ook werkzaam als zangpedagoge.

Voor de echte Gonnie en Gijsje fans is het misschien goed om te weten dat er geen poppen van de figuurtjes in de voorstelling voorkomen. De gansjes worden op een symbolische manier met laarsjes verbeeld.

Willen jullie mee op deze muzikale ontdekkingstocht? Koop dan je kaartjes via de link hieronder.

Leeftijd 2-5 jaar

1 kaart = 1 kindje + begeleider