Anna Woltz Schrijfwedstrijd | 7-12 jr.

5 september 2019 t/m 3 oktober 2019

Schrijf je eigen korte reisverhaal! Ontmoet Anna op 11 oktober voor een aantal persoonlijke schrijftips en win een prachtig boekenpakket!

Hoe doe je mee?
Download het wedstrijdformulier via onderstaande button. Schrijf jouw eigen korte verhaal over een spannende reis. Beschrijf bijvoorbeeld een leuke ontmoeting tijdens een reis naar de supermarkt of schrijf over de belevenissen van jouw hoofdpersoon die aankomt op een onbewoond eiland.

Mail jouw verhaal vóór 4 oktober naar educatie@debibliotheekamstelland.nl door bijvoorbeeld een foto van je formulier te maken of lever het in bij de Bibliotheek. Je mag het verhaal ook op de mail zetten zonder het formulier te gebruiken! Kijk dan even op het formulier hoe je de eerste zin kunt starten en maak het verhaal verder af. 

Vergeet niet om op het formulier of in je mail duidelijk je naam e-mail adres en telefoonnummer te vermelden!

Wat kun je winnen?
Anna Woltz maakt op 11 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur de winnaar bekend tijdens haar bezoek aan Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Als winnaar krijg je persoonlijke feedback van Anna om een nog betere schrijver te worden en ga je naar huis met een boekenpakket vol mooie verhalen!

Kom langs op 11 oktober!
Ook iedereen die niet meedoet aan de schrijfwedstrijd is natuurlijk van harte welkom om Anna te komen ontmoeten op 11 oktober in de Bieb. Ben jij erbij? Meld je dan gratis aan via onderstaande button.