Cadeaubonnen Amstelland Bibliotheken

Geef niet zomaar een cadeau maar een wereld vol verhalen. Een abonnement op de Bibliotheek Amstelland is niet alleen een speciaal en origineel cadeau, maar u geeft er ook mee aan de bibliotheek een warm hart toe te dragen.

Het is altijd weer een zoektocht naar cadeaus voor de feestdagen en verjaardagen. Wordt het een boek, film, cd of dvd? En dan moet de ontvanger het nog maar leuk vinden ook. Wilt u zich geen buil vallen aan een verkeerde keuze, kunt u niet kiezen, wilt u origineel zijn of de cultuur in uw woonplaats steunen? Geef dan een abonnement cadeau op de Bibliotheek Amstelland. Dan geeft u iemand een wereld vol verhalen.

Met een cadeaubon geeft u iemand een jaar lang toegang tot onze uitgebreide collectie en database. Romans, reisgidsen, hobbyboeken, studieboeken, thrillers, noem maar op, wij hebben het. Tijdschriften, kranten, de nieuwste films, games en muziekalbums. Natuurlijk ook e-books en muziek via bv Muziekwebluister. Eigenlijk kan iemand een jaar lang zijn eigen cadeaus kiezen met ons abonnement.
Vanaf 1 januari 2013 is de prijs van de bonnen 50 euro per stuk, de prijs voor het basis-lidmaatschap plus de administartiekosten.

De cadeaubonnen zijn bij alle vier de bibliotheken van de Bibliotheek Amstelland te verkrijgen. Bij het inwisselen van de cadeabon voor een basis-lidmaatschap worden geen extra kosten berekend (inschrijfkosten/administratiekosten).

De cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor geld en kunnen niet in combinatie met andere acties worden gebruikt.