ZOEKEN:
Agenda-kaartverkoop -> Afstappen!
Afstappen!

afstappen tour de france

Wielerfans opgelet! De Bibliotheek Uithoorn staat van 1 t/m 23 juli in het teken van de Tour de France. 

Stap gerust even af wanneer u langs ons fietst in Uithoorn.

 

De bibliotheek wordt aangekleed in Tour outfit. Er ligt een speciale collectie van wielerboeken. Het biedt je de kans gelijkgestemden te ontmoeten en anderen te enthousiasmeren voor de Tour.

 

De opening is vrijdagavond 30 juni van 18:00 tot 20:00 uur

Op een mooie dag passeren vele wielrenners de nieuwe locatie van de Bibliotheek Uithoorn, Dorpsstraat 43, naast fietsenmaker Van der Schaft. Niet zo vreemd, want het pand ligt op een mooie route loopt langs de Amstel en ook op het parkoers van de ronde van Uithoorn. Een mooie aanleiding voor ons om juli in het teken te plaatsen van de Tour en wielrennen in het algemeen.

 Geniet u ook nog na van de prachtige overwinning van Tom Dumoulin in de Giro? En voelt u de vraag kriebelen: wat is er dit jaar mogelijk ‘voor ons’ in de Tour? Van de Nederlandse deelnemers Robert Gesink en Bauke Mollema wordt gezegd dat zij dit jaar niet voor het klassement gaan rijden, maar zich richten op ritzeges. Minder spannend wordt het er natuurlijk niet om.

In Bibliotheek Uithoorn zetten we iedere dag Radio 1 aan. Kom (samen) luisteren, snuffelen door de speciale wielercollectie, een verkwikkend drankje drinken en gelijkgestemden ontmoeten. U bent van harte welkom! 

Voorlezen op een Spinner (i.s.m. Rick FM)
Kom voorlezen op een spinner uit je favoriete wielerboek. Ooit een boek gelezen op de fiets? Hoe zou dat zijn? Grijp nu je kans! Je voordracht wordt opgenomen en gestuurd naar RickFM die een selectie van de inzendingen tijdens de Tour uitzendt op maandag t/m vrijdag tussen 5-6 tijdens het programma Infodirect.

vr 30 juni 18:00-20:00
vr 7 juli 14:00-16:00
vr 14 juli 14:00-16:00

Met speciale dank aan Fysiotherapie de Jong en PLUX Uithoorn

Let op: hou deze pagina in de gaten, want aan extra activiteiten wordt gewerkt.  

 

 afstappen tour de france

Tour de France 2017