Agenda-kaartverkoop -> Mini Robot Playground: maak kennis met robotica, techniek en programmeren
Mini Robot Playground: maak kennis met robotica, techniek en programmeren

Mini Robot Playground 275Plezier, nieuwsgierigheid en vindingrijkheid!

Tijdens de Mini Robot Playground zijn er super gave robots van Robotwise in de bibliotheek. Maak kennis met de Blue-bot, Dash, Ozobot, LEGO WeDo 2.0 en nog veel meer! Mini staat in dit geval niet voor de breedte van het aanbod aan robots, maar voor de lengte van je bezoek. Er zijn drie sessies van een uur, zodat veel kinderen de gelegenheid hebben om met de robots kennis te maken.

Schrijf je in voor één van de sessies en je mag zelf kiezen met welke robot (of programmeer opdracht) je aan de gang wilt gaan. Een super coole manier om spelenderwijs te ontdekken en te leren over technologie, robotica en programmeren! Kennis van programmeren is NIET nodig.

Deze Mini Robot Playground organiseert de Bibliotheek Amstelland in samenwerking met RobotWise.

Benieuwd naar wat je mag verwachten?
Op Youtube staat een leuk filmpje over RobotWise Robot Playground.

Mini Robot Playground logo_275

Mini Robot Playground
zondag 16 juli
Stadsplein

13.30 – 14.30 uur Sessie 1

14.30 – 15.30 uur Sessie 2

15.30-16.30 uur Sessie 3
TICKET

De Mini Robot Playground is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
Ben je tussen de 5 en 8 jaar dan is het slim om een ouder/begeleider mee te nemen voor wat extra hulp